ORDU / ÇATALPINAR - Hacı Ali Eriş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

İmam HatipOkulları Kuruluş yıl dönümü nedeniyle salonumuzda yapılan programda bu okulların kuruluş amacı öğrencilere hatırlatıldı. Müdür yardımcısı İsa ÖZCAN ve müdür başyardımcısı Ahmet SARID,KEN, bu günlere ulaşmanın kolay olmadığını büyük mücalelelerin verildiğini, içinde bulundukları nimetlerin farkında olmalarını söyledi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları kapsamında okulumuz gezi ekibi tarafından planlanan Ankara gezimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Ata'mızın aziz naaşının bulunduğu "Anıtkabir" ile "1. ve 2. Meclis" i  saygı ve ilgi ile gezdi.

May

Okulumuz basketbol, voleybol sahası çizimleri yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğretneb ve idarecilerine "Modern çağda yeni neslin duygu, düşünce ve davranışlarını anlamak" konulu seminer yapıldı.

May

İlçe Tarım Müdürlüğümüz tarafından "GIDA GÜVENLİĞİ" semineri verildi.

May

8. ve 12. sınıf veli ve öğrencilerimize "SINAVA BEN DE HAZIRLANIYORUM" semineri yapıldı

"Tartışarak Öğreniyoruz"

"Sosyal medya bireyleriin gelişimini olumlu etkiler/Sosyal medya bireylerin gelişimini olumsuz etkiler" konulu münazara etkinliğimiz, sınıflar arası düzeyde yapıldıktan sonra okullar arası finalle tamamlandı.

May

Okulumuz ortaokul son sınıf öğrencilerimize genel ve mesleki lise tanıtımı ve gezisi yapıldı. Lise son sınıflara üniversite ve bölümleri hakkında bilgi verildi.

Mrt

Okulumuz müdürü Şükrü EBREM, başkanlığında öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle öğrencilerimizi motive etmenin yolları müzakere edildi.

Mrt