ORDU / ÇATALPINAR - Hacı Ali Eriş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeniz Hicret SÖZERİ OÖZSOY  ile Çedes projemiz kapsamında her cuma zoom programımız başlamıştır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir. Program her cuma akşamı saat 19.00 da başlamaktadır.

Ara

Ortaokul sınıflar arası futsal turnuvası tamamlandı. Kızlar da 7A sınıfı Erkeklerde 8A sınıfı şampiyon oldu.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı ilçemiz stadyumunda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Görev alan öğrencilerimiz ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz. 100. yılımız kutlu olsun.

Ekm

Kudüs, İsra ve Miraç mucizelerinin gerçekleştiği beldedir. Peygamber Efendimiz (sav) Mescid-i Aksa'da bütün peygamberlere namaz kıldırmış ve Allah (c.c) nûn huzuruna buradan çıkmıştır. Çünkü Kudüs, 400 yıl Osmanlı himayesinde kalmış ve bu döneme ait yüzlerce tarihi eseri içinde barındıran bir İslam şehridir. Kanayan yaramız,dinmeyen acımız....yanıyor. Rabbim onlara güç ver, onları ve Alemi islamı muzaffar eyle. Zalim israil ve destekçilerini perişan eyle. Okulumuzda yapılan etkinlikle bilinç oluşturmaya çalıştık.